Luni - Vineri10:00 - 21:00
Bucuresti, Romania
contact@cliniciledralecu.ro
0729 690 925

Estetica dentara

Estetica dentara

Estetica dentară s-a născut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos, natural și pe termen lung.

Estetica dentară nu este doar o specializare stomatologică dezvoltată din dorința oamenilor de a avea dinți frumoși și un zâmbet atrăgător, ci o artă prin care este îmbunătățită calitatea
vieții pacientului. Odată cu tratamentele estetice, nu se schimbă doar un zâmbet, ci viața pacientului care râde și se exprimă cu mai multă încredere și fără nici un complex.

Ce este estetica dentară la Clinicile Dr.Alecu?

Cu ajutorul tehnologiilor digitale de ultimă generație care proiectează zâmbete în 3D am reușit să creăm cele mai naturale coroane și fațete dentare, cu cel mai înalt grad de puritate,
perfect integrate cu structura dintelui natural și rezistente pe viață. Pacienții au inceput sa constientizeze ca nu își doresc doar un serviciu sau o procedură standard, ci o soluție de
tratament completă, estetică și funcțională.

Beneficiile tratamentelor de estetică dentară
  • Aspect natural al zâmbetului
  • Armonizarea trăsăturilor feței
  • Lucrările protetice sunt bio-estetice
  • Rezultate imediate și fără durere
  • Implicare directă a pacientului în alegerea nuanței și formei dinților
  • Garanție pe viață și asumarea unui standard inalt al calității

Poti accesa tarfiele noastre pentru a vedea toate tipurile de tratament.

 TIPURI DE TRATAMENTE DE ESTETICĂ DENTARĂ

Estetica dentară sau cosmetica dentară se ocupă de frumusețea danturii și de funcționalitatea acesteia. Include o serie largă de tehnici și tratamente, inclusiv tratamente din alte ramuri ale stomatologiei, precum ortodonție, implantologie, protetică sau albire dentară, pentru a obține un zâmbet în deplină armonie cu estetica facială a pacientului.

Fațetarea dentară – aplicarea unor foițe fine din porțelan pe suprafața exterioară a dinților, schimbând complet aspectul acestora și corectând culoarea, forma, aspectul estetic, poziția.

Obturația dentară – cunoscută sub numele de „plombă dentară”, este o restaurare protetică aplicată în cazul unui dinte fracturat/ cariat. Pentru rezultate estetice sunt utilizate materialele compozite care pot fi de culoarea dinților pentru rezultate estetice.

Implantul dentar – cea mai modernă soluție de înlocuire a dintelui lipsă și singura care arată și funcționează exact ca dintele natural. Implantul dentar restaurează integritatea arcadelor dentare, fiind o rădăcină dentară artificială inserată în osul maxilar.

https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2022/12/Estetica-dentara.jpg

Coroana dentară – lucrare protetică fixă aplicată peste dinții deteriorați sau atașată bontului protetic pentru a întregi aspectul natural al unui dinte.

Proteză dentară – lucrare protetică dentară făcută cu scopul de a înlocui dinții lipsă. Este o soluție ieftină și rapidă, însă nu oferă rezultate pe termen lung.

Incrustațiile dentare – obturații dentare indirecte, create în laborator din materiale ceramice cu o precizie micronică, ce au scopul de a reface un dinte cu cavități foarte mari sau deficiențe structurale.

Aparatele dentare estetice – tratamentul ortodontic ajută la îndreptarea și repoziționarea dinților, astfel încât aceștia să ajungă la poziția normală din punct de vedere estetic și funcțional, totul cu ajutorul unui aparat dentar.

Remodelarea coronară – procedeul stomatologic prin care se adaugă sau se îndepărtează o cantitate de smalț dintelui, remodelându-l astfel, recomandată în cazul dinților suprapuși sau strâmbi.

Albirea dentară – procedură în urma căreia dinții devin mai albi cu până la 5-6 nuanțe, fiind eliminate petele/ colorațiile acumulate de-a lungul timpului din cauza alimentației.

DESIGN DIGITAL AL VIITORULUI ZAMBET

Digital Smile Design sau DSD este cel mai nou concept stomatologic care ajută la realizarea viitorului zâmbet al pacientului utilizând tehnici digitale, asistate de calculator, astfel încât pacientul să beneficieze de zâmbetul care i se potrivește cel mai bine, cel care îi conturează perfect personalitatea și care este în deplină armonie cu trăsăturile faciale.

Despre noi
Echipa (Familia) Clinicile Dr. Alecu este cea mai…, dar mai bine hai sa ne cunosti.

Daca ai ajuns pe site-ul nostru inseamna ca pana acum nu ai gasit ceea ce cautai. Gata, pregateste-te sa facem echipa impreuna, programeaza o consultatie sa ne cunoastem.
Gasesti aici pe site mai multa informatie decat ai avea nevoie, simte-te liber sa pierzi ceva timp dar lasa-ne pe noi sa avem grija de dantura ta.

CLINICILE DOCTOR ALECU SRL
45296365 | J51/885/2021
Calea Vitan 28, Etaj 3, Bucuresti, Sector 3

Social media

Centru de estetica dentara si implantologie. Clinicile Dr.Alecu ofera solutii de reabilitare orala cu fatete si coroane dentare cu un inalt grad de rezistenta.

Plata prin Netopia
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2022/12/Frame-196.png
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2023/01/257649_A342.jpg

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate