Luni - Vineri10:00 - 21:00
Bucuresti, Romania
contact@cliniciledralecu.ro
0729 690 925

3 Metode de pentru a-ti albi dintii acasa

12/12/2019
3 Metode de pentru a-ti albi dintii acasa:

1. Bicarbonat de sodiu și lămâie – amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu o lingură de suc de lămâie proaspăt stors. Utilizați această pastă pentru a vă peria dinții timp de 2-3 minute, apoi clătiți gura cu apă. Utilizarea acestei metode de albire a dinților trebuie facuta cat mai rar droarece sucul de lamaie erodeaza smaltul dentar.

2. Peroxid de carbamidă – acest produs poate fi găsit sub formă de gel sau soluție și poate fi utilizat pentru a albi dinții. Aplicați peroxidul pe periuța de dinți și periați dinții timp de 2-3 minute. Clătiți gura cu apă după aceea. Gelul poate fi aplicat si in gutiere din silicon si sa fie purtate peste noapte. Utilizarea acestei metode poate fi făcută de 2-3 ori pe săptămână, dar nu continuu.

3. Suc de mere verzi – sucul de mere verzi conține acizi care pot ajuta la eliminarea petelor de pe dinți. Beți suc de mere verzi proaspăt stors sau mestecați o bucată de măr verde timp de 2-3 minute pentru a albi dinții. Utilizarea acestei metode poate fi făcută de 2-3 ori pe săptămână.

Este important să rețineți că albirea naturală a dinților poate lua mai mult timp decât metodele chimice, dar poate fi mai sigură pentru sănătatea dumneavoastră. De asemenea, este recomandat să consultați un dentist înainte de a începe orice program de albire a dinților.

https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2022/12/albire-dentara-1.jpg
Despre noi
Echipa (Familia) Clinicile Dr. Alecu este cea mai…, dar mai bine hai sa ne cunosti.

Daca ai ajuns pe site-ul nostru inseamna ca pana acum nu ai gasit ceea ce cautai. Gata, pregateste-te sa facem echipa impreuna, programeaza o consultatie sa ne cunoastem.
Gasesti aici pe site mai multa informatie decat ai avea nevoie, simte-te liber sa pierzi ceva timp dar lasa-ne pe noi sa avem grija de dantura ta.

CLINICILE DOCTOR ALECU SRL
45296365 | J51/885/2021
Calea Vitan 28, Etaj 3, Bucuresti, Sector 3

Social media

Centru de estetica dentara si implantologie. Clinicile Dr.Alecu ofera solutii de reabilitare orala cu fatete si coroane dentare cu un inalt grad de rezistenta.

Plata prin Netopia
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2022/12/Frame-196.png
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2023/01/257649_A342.jpg

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate