Luni - Vineri10:00 - 21:00
Bucuresti, Romania
contact@cliniciledralecu.ro
0729 690 925

Cum te ajuta propolisul in sanatatea cavitatii bucale?

29/01/2023

Propolisul este un produs natural obținut de albine din rășina arborilor și plantelor. Acesta este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii și analgezice, fiind utilizat în medicina naturistă pentru tratarea diferitelor afecțiuni.
În ceea ce privește sănătatea cavității orale, propolisul poate fi utilizat pentru tratarea afecțiunilor gingivale și a afecțiunilor buco-dentare. Acesta poate ajuta la reducerea inflamației gingiilor, la îmbunătățirea sănătății dentare și la prevenirea cariilor dentare.
Propolisul poate ajuta, de asemenea, la tratarea afecțiunilor buco-dentare precum stomatita, aftele și aftoza. Acesta poate fi utilizat ca un agent de curățare orală, îmbunătățind sănătatea gingiilor și a dinților.
De asemenea, propolisul poate ajuta la prevenirea apariției infecțiilor orale precum candidoza orală, ciuperca buzelor și infectiile fungice ale limbii. Acesta poate fi utilizat ca un gargară sau ca o pastă de dinți pentru a preveni apariția acestor infecții.
În concluzie, propolisul este un produs natural cu proprietăți medicinale multiple, care poate fi utilizat pentru a trata și preveni afecțiunile buco-dentare.

https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2023/01/propolis.png
Despre noi
Echipa (Familia) Clinicile Dr. Alecu este cea mai…, dar mai bine hai sa ne cunosti.

Daca ai ajuns pe site-ul nostru inseamna ca pana acum nu ai gasit ceea ce cautai. Gata, pregateste-te sa facem echipa impreuna, programeaza o consultatie sa ne cunoastem.
Gasesti aici pe site mai multa informatie decat ai avea nevoie, simte-te liber sa pierzi ceva timp dar lasa-ne pe noi sa avem grija de dantura ta.

CLINICILE DOCTOR ALECU SRL
45296365 | J51/885/2021
Calea Vitan 28, Etaj 3, Bucuresti, Sector 3

Social media

Centru de estetica dentara si implantologie. Clinicile Dr.Alecu ofera solutii de reabilitare orala cu fatete si coroane dentare cu un inalt grad de rezistenta.

Plata prin Netopia
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2022/12/Frame-196.png
https://cliniciledralecu.ro/wp-content/uploads/2023/01/257649_A342.jpg

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate

Copyright © 2022 Clinicile DR ALECU. Toate drepturile rezervate